RVA organiseert kennismakingstraining

Gratis kennismakingstraining

De Regionale Voetbal Academie (RVA) organiseert op vrijdag 11 september van 16:00 tot 18:00 uur een GRATIS kennismakingstraining bij SWZ Boso Sneek, Molenkrite 132, 8608 XK te Sneek.

De kennismakingstraining is bedoeld voor alle spelers van zes tot dertien jaar in de regio. Aangezien de RVA dit jaar voor het eerst zal starten met de tienweekse cursus wordt deze training georganiseerd, zodat spelers kunnen ervaren hoe het is om te trainen aan de hand van de visie van de RVA. Ook kunnen spelers die zich al hebben ingeschreven kennismaken met de trainers.

Tijdens de training zullen allerlei leuke oefen- en partijvormen worden aangeboden. Voor de broertjes en zusjes zal er een springkussen aanwezig zijn en voor de deelnemers is er drinken en fruit geregeld voor in de pauze. Na de training zullen alle deelnemers de mogelijkheid hebben om zich in te schrijven voor de najaarscursus. Ook ouders, opa’s en oma’s zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken.

Inschrijven

U kunt uw zoon/dochter inschrijven voor de kennismakingstraining door de onderstaande gegevens te mailen naar info@regionalevoetbalacademie.nl

Naam:

Club & Team:

Mailadres:

Informatie

Wat: Kennismakingstraining RVA

Wanneer: Vrijdag 11 september

Tijd: 16:00 tot 18:00 uur

Locatie: SWZ Boso Sneek, Molenkrite 132, 8608 XK te Sneek

Geef een reactie