Het RVA Model

Organisatie vervangen door zelf organiseren

Onze Missie

Wij creëren een omgeving waarin ieder kind de kans krijgt om zijn/haar talenten te ontwikkelen. Wij willen zoveel mogelijk coaches, trainers, begeleiders en verenigingen inspireren met onze werkwijze. Zodat onze kinderen het meeste uit zichzelf kunnen halen.

 
De speler

Inspelen op het niveau
en de behoefte

Wij begeleiden spelers op basis van zijn/haar voetbalniveau, competentieniveau en specifieke leeftijdskenmerken. Wij bieden ruimte om te werken aan persoonlijke doelstellingen en er wordt ingespeeld op persoonlijke voorkeuren.

“Ik heb meer zelfvertrouwen, niet alleen bij de trainingen van de RVA maar ook op school”

– Jasper, 11 jaar –

Organisatiemodel

Organisatie vervangen door
‘zelf organiseren’

Bij de RVA hoeven spelers niet alleen te luisteren en te reproduceren, maar leren zij om vooral zelf actie te ondernemen, te doen en te ondervinden.
Eigen keuzes maken, van je eigen fouten leren en durven om vragen te stellen.

“Ik weet nu waar ik wel- en waar ik nog niet zo goed in ben.
Wat mijn talenten zijn, zoals mijn trainer dat zegt”

– Bas, 7 jaar –

Bedrijfsvoering

Werken vanuit vrijheid
en op basis van vertrouwen

Om onze ambities te bereiken moet de bedrijfsvoering minder traditioneel zijn als bij andere bedrijven. De RVA moet een plek zijn waar gepassioneerde, enthousiaste en leuke mensen, datgene kunnen doen waar zij energie van krijgen en gelukkig van worden. Met elkaar willen wij vanuit vrijheid en op basis van interesse leuke dingen doen en mooie dingen realiseren. Iedereen moet met plezier bij de RVA kunnen werken.

“Ik kan nu heel goed een oefening uitleggen en anderen tips geven om beter te worden”

– Joris, 6 jaar –