RVA Activiteiten

Alles tot in detail geregeld

RVA Tienweekse cursus

Tijdens deze cursus staat de persoonlijke ontwikkeling van de spelers centraal. De cursus is voor kinderen van zes tot dertien jaar en alle spelers van verschillende clubs uit de regio kunnen hieraan deelnemen

Meld je nu aan!

RVA Interne Coördinatie

Kan jouw vereniging ondersteuning gebruiken op het gebied van technisch- en organisatorisch vlak? Wil jou vereniging zich ontwikkelen in haar voetbalaanbod? Neem dan contact met ons op!

Klik hier voor meer informatie!

RVA Voetbaldagen

Twee voetbaldagen, waarbij de spelers s’ochtends de ruimte krijgen om zelf oefeningen te kiezen waar zij beter in willen worden. S’middags worden er vernieuwende toernooien gespeeld volgens het TwinGames- en het nieuwe KNVB Concept.

Meld je nu aan!

RVA Coaching cursus

Wij bieden een cursus aan voor alle trainers die geïnteresseerd zijn in de visie en de werkwijze van de RVA. Deze cursus bestaat uit drie bijeenkomsten, waar alle trainers uit de regio zich voor kunnen inschrijven.

Meld je nu aan!

RVA Scholenvoetbal
Toernooi

Het is enorm belangrijk voor de motorische ontwikkeling, het zelfvertrouwen en de gezondheid dat kinderen veel sporten (NOC * NSF, 2009). Vanuit deze gedachte heeft het RVA een regionaal scholenvoetbal toernooi opgezet in Sudwest Fryslan voor alle kinderen van de groepen drie en vier. Dit toernooi zal jaarlijks plaatsvinden in april.

Meld je nu aan!