RVA Activiteiten

Alles tot in detail geregeld

RVA Voetbalkamp

In de meivakantie organiseren wij op 29 april, 30 april en 1 mei het RVA Voetbalkamp. Dit is het eerste voetbalevenement dat wij organiseren mét overnachting. Je kunt deelnemen als jij (jongen of meisje) in een voetbalteam speelt van de O10 t/m O15. Ook hebben wij een specifiek programma voor keepers.

Het is een zeer gevarieerd programma met allerlei leuke sport- en spelactiviteiten en leuke uitstapjes. Je kunt je vaardigheden ontwikkelen en nieuwe vrienden maken, maar bovenal is het een onvergetelijke voetbalervaring. Ben jij erbij?

Meld je nu aan!

Tienweekse cursus

Tijdens deze cursus staat de persoonlijke ontwikkeling van de spelers centraal. De cursus is voor kinderen van zes tot dertien jaar en alle spelers van verschillende clubs uit de regio kunnen hieraan deelnemen

Meld je nu aan!

Gratis Kennismakingstraining

Wil jij eens gratis en vrijblijvend kennis maken met de RVA? Tijdens de kennismakingstraining kunnen alle spelers van zes tot dertien jaar gratis ervaren hoe er getraind wordt bij de RVA. Wij zouden het hartstikke leuk vinden als je komt!

Meld je nu aan!

RVA Voetbaldagen

Twee voetbaldagen, waarbij de spelers s’ochtends de ruimte krijgen om zelf oefeningen te kiezen waar zij beter in willen worden. S’middags worden er vernieuwende toernooien gespeeld volgens het TwinGames- en het nieuwe KNVB Concept.

Meld je nu aan!

RVA Coaching cursus

Wij bieden een cursus aan voor alle trainers die geïnteresseerd zijn in de visie en de werkwijze van de RVA. Deze cursus bestaat uit drie bijeenkomsten, waar alle trainers uit de regio zich voor kunnen inschrijven.

Meld je nu aan!

RVA Scholenvoetbal
Toernooi

Het is enorm belangrijk voor de motorische ontwikkeling, het zelfvertrouwen en de gezondheid dat kinderen veel sporten (NOC * NSF, 2009). Vanuit deze gedachte heeft het RVA een regionaal scholenvoetbal toernooi opgezet in Sudwest Fryslan voor alle kinderen van de groepen drie en vier. Dit toernooi zal jaarlijks plaatsvinden in april.

Meld je nu aan!