Regionale Voetbal Academie

Talentontwikkeling voor elk niveau!


Interne Coördinatie

Sinds 2017 zijn wij intern actief bij verenigingen in Noord Nederland. In september 2018 gaan wij opnieuw twee nieuwe trajecten starten. Wij ondersteunen verenigingen op technisch- en organisatorisch vlak, om zo een optimale leeromgeving voor de jeugd te creëren. .

Structuur

Alle oefeningen staan uitgezet, de trainers worden geïnstrueerd en er wordt gewerkt in circuitvorm met meerdere teams.

Kwaliteit

De Regionale Voetbal Academie heeft veel ervaring op voetbalgebied. Er wordt gewerkt met KNVB en intern opgeleide coördinatoren. Veel coördinatoren zijn (ex) ALO studenten. De academie heeft een goed ontwikkelde voetbalvisie. Er is een ultiem leerklimaat voor de jeugdspelers van jouw vereniging.

Ontwikkeling

De trainers van de jeugdteams krijgen begeleiding van de Regionale Voetbal Academie. Dit gebeurt op het veld, op evaluatiemomenten en tijdens trainersbijeenkomsten.

Continuïteit

Door een samenwerking aan te gaan met de Regionale Voetbal Academie ga je verloop van begeleiding tegen en heb je zekerheid wat betreft de voetbal activiteiten.

De hoofdactiviteit tijdens het project is het coördineren van trainingen. Twee maal in de week wordt er specifiek met een uitgekozen lichting getraind. De Regionale Voetbal Academie ontwikkeld de trainingen in samenwerking met de trainers van de teams. De trainers voeren de training uit onder begeleiding van de twee coördinatoren van de RVA. In totaal is de Regionale Voetbal Academie 40 weken intern actief bij de vereniging.

Naast het geven van trainingen kan de Regionale Voetbal Academie nog meer voor jouw vereniging betekenen. Wij begeleiden namelijk de trainers van de vereniging actief in hun ontwikkeling. Dit doen we door een gepersonaliseerd volgsysteem middels het programma IKSO. Daarnaast organiseren wij voor het kader een aantal trainersbijeenkomsten. Zo kunnen de trainers zich optimaal ontwikkelen.

Daarnaast kan de Regionale Voetbal Academie adviseren over selectiebeleid, ontwikkelen van de voetbalvisie en andere voetbal gerelateerde zaken met als doel het voetbal van de vereniging naar een hoger plan te tillen!

 

Onze coaches

 • MICHAEL VAN DIJK

  Coach ONS Boso


 • JARIN DE JONG

  Coach vv Helpman

 • RUBEN JELLESMA

  Coach ONS Boso

 • LARS BOS

  Coördinator ONS Boso

 • JOHANNES GREIDANUS

  Coach ONS Boso

 • KEVIN MEIJER

  Coördinator ONS Boso

 • MARCO DIJKSTRA

  Mede-eigenaar

 • DOUWE JAN VAN DER WAL

  Eigenaar

 • Daan Daniels

  RVA Coach

 • Jeroen Dijkstra

  RVA Coach

 • Tom Hogenkamp

  RVA Coach

RVA Interne Coördinatie

Trainingen van hoge kwaliteit

Scholing en begeleiding voor trainers

Monitoring van spelersontwikkeling

Volgsysteem voor ontwikkeling trainers

 

Wat verenigingen over ons zeggen

SWZ Boso Sneek

“Als SWZ sluiten we helemaal aan bij de visie van de RVA: de spelers moeten zich op hun eigen niveau kunnen ontwikkelen. Daar is plezier in het voetbalspel voor nodig. De trainers en coördinatoren van de RVA hanteren deze filosofie en dat werkt bij onze vereniging uitstekend. Graag willen we dan ook onze samenwerking continueren. Het resultaat mag er zijn!””

“Wil jouw vereniging ondersteuning krijgen op technisch- en organisatorisch vlak?”

Interne Coördinatie bij jouw vereniging!


Wil je meer weten over ons en het project?


Neem direct contact op!